ΑΓΓΛΙΑ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προς την έξοδο ο Σωκράτης

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα αποχωρήσει από την Άρσεναλ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εφόσον δε γνωρίζουμε πότε και αν θα επιστρέψει η αγωνιστική δράση, η σεζόν είναι στον αέρα στα περισσότερα πρωταθλήματα. Ο Αρτέτα σκοπεύει να χτίσει τη δικιά του Άρσεναλ και για να το πραγματοποιήσει θα χρειαστούν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αγγλικής ιστοσελίδας “Football London”, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Ισπανού τεχνικού και πιθανότατα θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει πως:

“Ο Σέντρικ δεν θα μείνει πιθανότατα και μπορούν να τον ακολουθήσουν στην πόρτα της εξόδου οι Σκοντράν Μουστάφι και Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Μουστάφι είχε φλερτάρει με την αποχώρηση και στο παρελθόν, αν και έγινε μία επιβλητική φιγούρα με την καθοδήγηση του Αρτέτα.

Ο Σωκράτης από την άλλη πλευρά μπορεί να μετακινηθεί επειδή είναι 32 ετών και είναι μία ευκαιρία για την Άρσεναλ να βάλει χρήματα στα ταμεία της από πώλησή του, την ώρα που θα επιστρέψει από το δανεισμό του στην Σεντ Ετιέν ο Σαλίμπα”.

Έτσι λοιπόν η αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης είναι το πιο πιθανό σενάριο για τον Έλληνα στόπερ, ο οποίος έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν σκέφτεται την επιστροφή του στην Ελλάδα. Αν και εφόσον όμως γυρίσει, η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.