ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορονοϊός: Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς κατέβηκαν στις παραλίες αψηφώντας το #μένουμεσπίτι

Παρά τα πολύ αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό, πολλοί κάτοικοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης επέλεξαν να περάσουν το Σάββατό τους στις…παραλίες. Πολλοί από αυτούς συνωστίζονται χωρίς προφύλαξη.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε σήμερα στην παραλία της Βάρκιζας, παρά τα πολύ αυστηρά μέτρα που εξέδωσε η κυβέρνηση για τον περιορισμό του ιού. Μάλιστα, υπήρχε και αθλητικό event στο οποίο συμμετείχε αρκετός κόσμος, ενώ κάποιοι έκαναν και την…βουτιά τους.

Από την άλλη, η παραλία της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως είναι η μόνη λύση διαφυγής για τους πολίτες της συμπρωτεύουσας, καθώς όλες οι καφετέριες είναι κλειστές, μετά τη χθεσινή απόφαση να κλείσουν καφετέριες, εστιατόρια, γυμναστήρια, θέατρα, κέντρα διασκέδασης και κινηματογράφοι, ως μέτρο πρόληψης ενάντια στον κορωνοϊό.

Έτσι, όπως καταγράφηκε από το τοπικό site grtimes.gr, οι πολίτες με σύμμαχο τον καλό καιρό και την άνοδο της θερμοκρασίας, δεν έχασαν την ευκαιρία και βγήκαν από τα σπίτια τους, παρά τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας με το σύνθημα #ΜένουμεΣπίτι, και κατέβηκαν στην νέα παραλία της Θεσσαλονίκης για να απολαύσουν τον ήλιο και να κάνουν μία βόλτα με τον καφέ στο χέρι και την παρέα τους.

Δείτε τις δύο εικόνες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα: