ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γερές βάσεις ενόψει τελικού θέτει η ΑΕΚ

Τον Άρη φιλοξενεί απόψε στις 18.30 η ΑΕΚ, η οποία επιδιώκει αποτέλεσμα που θα τις δώσεις προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη.

Μέρα κυπέλλου η σημερινή για την Ένωση αφού θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια του πρώτου ημιτελικού τον Άρη, με μοναδικό στόχο την νίκη η οποία θα της δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για τον επαναληπτικό στο Χαριλάου. Παρότι στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ν.Σμύρνη, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα αγωνιζόμενη με το ρυθμό που μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.

Επίσης, να θυμίσουμε πως δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την μέρα που η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από το “Κλ. Βικελίδης” όποτε έχει με το μέρος και το ψυχολογικό αβαντάζ. Ο Μάσιμο Καρέρα από την πλευρά του σκοπεύει να ακολουθήσει σχεδόν την ίδια συνταγή επιτυχίας όπως στο πρωτάθλημα όπου και θα προσπαθήσει να καλύψει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις απουσίες που υπάρχουν. Η πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό αγώνα: Τσιντώτας, Βράνιες, Σβάρνα, Λόπες, Μπακάκης στην άμυνα, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς και  Μάνταλος στο άξονα, ενώ ο Αραούχο με τον Λιβάγια αναμένεται να ξεκινήσουν στην επίθεση. Μάλιστα υπάρχει σοβαρό ερωτηματικό για το ποιος από τους Βέρντε, Αλμπάνη και Κλωναρίδη θα ξεκινήσει στην δεξιά πλευρά.

Από την πλευρά του Άρη για το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, αναμένεται να παραταχθεί χωρίς προβλήματα και με 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του. Ο Μίχαελ Ένινγκ θα παρατάξει τους Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουρ, Ρόουζ στην άμυνα, Σάσα-Ματίγια στα χαφ, ο Λάρσον δεκάρι, Γκάμα- Φετφατζίδης στα άκρα και ο Ιντέγε στην κορυφή.