ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεμπούτο για Λάτσι – Φουλ για διπλό εν όψει πλέι οφ η ΑΕΚ

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και αυτή βρίσκει την ΑΕΚ αντιμέτωπη με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος (κανονικής διάρκειας) πέφτει για την “Ένωση” στη Νέα Σμύρνη και τη βρίσκει αντιμέτωπη με τον Πανιώνιο στο κεκλεισμένων των θυρών αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων.

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα για την ομάδα της ΑΕΚ την φετινή σεζόν όμως με την έλευση του Ιταλού τεχνικού Μάσιμο Καρέρα, επέστρεψε σε μια κανονικότητα μέσα από την οποία μπορεί και πάλι να ονειρεύεται αφού ο Ιταλός έχει αλλάξει την κατάσταση προς το καλύτερο και κάνει την “Ένωση” σιγά σιγά και πάλι πρωταγωνίστρια.

Ο Ίλια Ίβιτς από την άλλη αποδεικνύει το πόσο εργατικός αλλά και αποτελεσματικός είναι αφού δούλεψε σε περιπτώσεις εκτός του Ιταλού τεχνικού και στου Πολωνού Σιμάνσκι αλλά και στην επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο. Εκτός από αυτές τις περιπτώσεις στην ΑΕΚ ήρθε και ο Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός Ζίγκα Λάτσι θα είναι (πιθανότατα) βασικός στο αποψινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δείχνοντας την εμπιστοσύνη που έχει ο Ίλια Ίβιτς αλλά και ο Μάσιμο Καρέρα προς το πρόσωπό του και εκτός απροόπτου θα συστηθεί στο Ελληνικό κοινό πριν ακόμη κλείσει τα 18 του χρόνια.

Να σημειωθεί πως το σημερινό κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τον 21χρονο Στράτο Σβάρνα και τον 17χρονο Ζίγκα Λάτσι.

Η ΑΕΚ επιθυμεί νίκη και διπλό εν όψει της δύσκολης συνέχειας καθώς θέλει να ενισχύσει την ήδη ανεβασμένη της ψυχολογία αφού ακολουθεί ημιτελικός με τον Άρη και ξεκινούν και τα πλέι οφ.