ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΚΟΣΜΟΣ

Τους έκλεισε το σπίτι (0-2) και πήρε το ντέρμπι του Αμβούργου η Σαν Πάουλι

Το ντέρμπι του Αμβούργου βρήκε για δεύτερη φορά φέτος μεγάλο νικητή την Σαν Πάουλι η οποία νίκησε με 0-2 την ομάδα του Αμβούργο.

Η πόλη του Αμβούργου βάφτηκε για άλλα μια φορά με το χρώμα του…καφέ, μιας και η ιστορική ομάδα της Σαν Πάουλι, που μεταξύ άλλων οι οπαδοί της φημίζονται για τις καλές σχέσεις με τους οργανωμένους της ΑΕΚ, πήρε την μεγάλη νίκη. Η ομάδα του Ολλανδού προπονητή, Luhukay έθεσε τις βάσεις της νίκης από το πρώτο κιόλας μισάωρο με το Βέρμαν στο 20′ να πετυχαίνει το 0-1 ενώ περίπου 10 λεπτά αργότερα ο Penney με φοβερό σουτ έγραψε το 0-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Να θυμίσουμε εδώ ότι αυτή είναι η δεύτερη νίκη της Σαν Πάουλι στο ντέρμπι του Αμβούργου μιας και στην έδρα της είχε νικήσει πάλι με το ίδιο σκορ. Αυτό ασφαλώς είναι κάτι που αποδεικνύει πως όσα προβλήματα και να έχει μια ομάδα, σε τέτοια ντέρμπι πάντα θα μέτρα το βάρος της φανέλας.

Πλέον η Πάουλι απομακρύνθηκε κι άλλο απο την ζώνη του υποβιβασμού σκαρφαλώνοντας στην 12η θέση της δεύτερης κατηγορίας Γερμανίας. Αντιθέτως, το Αμβούργο παραμένει στην 3η θέση που ναι μεν οδηγεί στην Bundesliga αλλά πλέον η Χάιντενχαιμ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής με μόλις 3 βαθμούς πίσω.