ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σφραγίζει» την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου η ΑΕΚ

Μετά τη σημαντική νίκη στο “Χαριλάου”, η ΑΕΚ καλείται να κάνει το χρέος της κόντρα στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Την ομάδα του Αγρινίου υποδέχεται σήμερα η “Ένωση” στο ΟΑΚΑ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι παίχτες του Μάσιμο Καρέρα μετά την ισοπαλία του πρώτου παιχνιδιού θέλουν να “τελειώσουν” όσο το δυνατόν γρηγορότερα την υπόθεση πρόκριση και στη συνέχεια να επικεντρωθούν στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.

Στη σημερινή αναμέτρηση αναμένεται ο Ιταλός τεχνικός να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίζονται τόσο συχνά στο πρωτάθλημα καθώς θέλει να άπαντες να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι-Γαλανόπουλος, όπως και ο Μπάρκας που έχει αποφασιστεί να μην αγωνίζεται στο Κύπελλο.

Αρκετοί βασικοί  παίχτες απ’όσους αγωνίστηκαν με τον Άρη αναμένεται να κάτσουν στον πάγκο, καθώς δεν ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη οι Μάνταλος-Αραούχο, ενώ ο Τσιντώτας θα είναι βασικός κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να δούμε τους Βράνιες, Οικονόμου-Σβάρνα, στα άκρα Μπακάκης με Παουλίνιο, στο κέντρο είναι διαθέσιμοι, ενώ στην επίθεση προορίζονται οι Λιβάια, Βέρντε και Αλμπάνης. Θυμίζουμε πως μετά από καιρό στην αποστολή βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος αναμένεται να λάβει λεπτά συμμετοχής.

Οι διαιτητές

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
Α’ Βοηθός: Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)
Β’ Βοηθός: Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου)
Τέταρτος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)
AVAR: Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών)