Uncategorized

Προκλητικός ο πρόεδρος της Μινέρβα!

Ο λαός της ΑΕΚ δημιούργησε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο κλειστό του Δαΐς, παρά το γεγονός πως η Ενωση ηττήθηκε από τη Μινέρβα με 4-3 για την πρώτη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του UEFA Futsal Champions League.
Παρόλα αυτά δεν έλειψαν τα παρατράγουδα, καθώς μετά από συνεχή παράπονα του προέδρου της ελβετικής ομάδας, ο κομισάριος της UEFA ζήτησε από τους οργανωμένους φιλάθλους της ΑΕΚ να μετακινηθούν δυο σειρές πιο πάνω από εκεί που βρισκόντουσαν καθώς “ενοχλούσαν” τον πρόεδρο της Μινέρβα, ο οποίος δεν σεβάστηκε την ομάδα που διοργανώνει και φιλοξενεί τη διοργάνωση και γκρίνιαζε για την παραμικρή λεπτομέρεια.
Αυτό που πρέπει να γίνει σαφές είναι ότι οι οπαδοί της Ενωσης ήταν υποδειγματικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την αντίπαλη ομάδα και φώναζαν ακατάπαυστα υπέρ της ΑΕΚ.
Οταν ο κομισάριος έδωσε την εντολή κατόπιν των παραπόνων του προέδρου των Ελβετών, ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Μαρινάκης, μετέβη στην εξέδρα των οργανωμένων και τους το ζήτησε.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});