ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλείστε θέση στο Αθηναϊκό ντέρμπι (ΦΩΤΟ)

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια του αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό την Κυριακή. Ένα ντέρμπι που η ΑΕΚ ζητάει τη νίκη στη μεγάλη επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στο Ολυμπιακό Στάδιο!

?Κοντά στην ομάδα μας και στο πραγματικό ποδόσφαιρο!
Κοντά σε αυτό που αγαπάμε με μοναδικό μας κίνητρο την αφοσίωση στα χρώματα και την ιστορία μας! Παραμερίζοντας την τοξικότητα και τις άναρθρες κραυγές! Γιατί κανείς δεν μπορεί να μας ακουμπήσει και γιατί… «όταν σε βλέπω η καρδιά μου χτυπά, πιο δυνατά, πιο δυνατά»…

?Ξεκινάει αύριο Παρασκευή 07/02 από τις 10.00 έως τις 17.00 από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Η προπώληση θα συνεχιστεί και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 17:00.

?Την Κυριακή 09/02, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 16:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:30 έως και 20’ μετά την έναρξη του αγώνα

?Ταυτόχρονα έχει τεθεί από την περασμένη Τρίτη σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι πωλήσεις μέσω των καταστημάτων PUBLIC και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο.

?Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ: https://www.aekfc.gr/…/ta-eisitiria-gia-ton-agona-me-ton-pa…

?Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 210-8938111