ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Να κλειδώσει τη δεύτερη θέση στην επανεμφάνιση του Ζήση στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φιλοξενεί στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων την πολωνική Ανβίλ, στα πλαίσια της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του BCL.

Η “Βασίλισσα” θέλει τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, που θα της δώσει πλεονέκτημα έδρας στην φάση των “16” της διοργάνωσης. Παράλληλα, καλούνται οι απανταχού Ενωσίτες να γεμίσουν το ΟΑΚΑ ώστε να αποθεώσουν τον Νίκο Ζήση, ο οποίος θα αγωνιστεί ξανά μπροστά στο κοινό της ομάδας μετά από 15 χρόνια.

Πέρα από τους γνωστούς απόντες, Κιθ Λάνγκφορντ και Νίκο Γκίκα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα κι έχει ετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του για την αποψινή αναμέτρηση.

Στο γήπεδο αναμένονται και περίπου 200 φίλαθλοι της Ανβίλ και για αυτόν τον λόγο η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση περί κόσμιας συμπεριφοράς από τους κιτρινόμαυρους οπαδούς, καθώς η ομάδα έχει τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων με αναστολή.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί απευθείας από το ΕΡΤ Sports. Γραπτή ενημέρωση του αγώνα θα υπάρχει και μέσω του kitenimerosi.gr.