ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοιτάζει Ολιβέιρα η Σπόρτινγκ!

Νέος μνηστήρας για τον Νέλσον Ολιβέιρα καθώς όπως φαίνεται η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, σύμφωνα με το sport24.gr, ενδιαφέρεται για τον παίκτη!

Η ομάδα από την Πορτογαλία ψάχνει να καλύψει κάποια κενά που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ της στη θέση του επιθετικού. Έτσι, σύμφωνα με το sport24.gr, μια από τις περιπτώσεις είναι κι αυτή του επιθετικού της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα.

Για την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, εκτός από το μεγάλο deal με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μπρούνο Φερνάντες, θα της λείψει κι ο Λουίζ Φελίπε ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών. Είναι αναγκασμένοι λοιπόν να κοιτάξουν άμεσα την ενίσχυσή τους. Γι΄αυτό και ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα.

Δεν έχει κατατεθεί κάποια πρόταση μέχρι στιγμής όμως. Θυμίζουμε πως από την ΑΕΚ ήταν ξεκάθαροι και στη περίπτωση της Γουλβς πως δεν θα συζητήσουν για ποσό κάτω από τη ρήτρα του παίκτη που ανέρχεται στα 6.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πορτογάλος φορ αναμένεται να μην αγωνισθεί σήμερα στον επαναληπτικό Κυπέλλου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης καθώς επικαλέσθηκε ενοχλήσεις από τον πρόσφατο τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.