ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απομακρύνεται του Αραούχο στην ΑΕΚ

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, όσο η η υπόθεση Ολιβέιρα-Γουλβς παραμένει στάσιμη.

Στην ΑΕΚ μπορεί να υπήρχαν σκέψεις για την υπέρβαση και ταυτόχρονα την συνύπαρξη των Ολιβέιρα-Αραούχο στο ρόστερ όπως είχαμε γράψει και εδώ στο kitenimerosi.gr, ωστόσο κάτι τέτοιο με τα τωρινά δεδομένα δεν φαντάζει πιθανό. Η “Ένωση” είχε καταθέσει πρόταση στην Λας Παλμάς για δανεισμό του Αργεντινού φορ (μιας και η υπόθεση Ολιβέιρα παρέμενε στάσιμη) για να τον αποκτήσει έστω για 6 μήνες με οψιόν αγοράς και να έχει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας για την θέση του φορ. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου ήταν ανένδοτος και δεν δεχόταν να παραχωρήσει τον Τσίνο παρά μόνο με την μορφή πώλησης.

Έτσι λοιπόν με αυτά τα δεδομένα και από τα όσα λέγονται από το Μαρούσι, θέμα επιστροφής Αραούχο χωρίς πρώτα να πουληθεί ο Ολιβέιρα δεν υφίσταται. Παρόλα αυτά, να σημειωθεί πως μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη τα πάντα μένουν ανοιχτά και φυσικά όλα μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Η Γουλβς είναι σύλλογος με ιδιαίτερη φιλοσοφία και στρατηγική στα μεταγραφικά παζάρια και δεν είναι λίγες οι μεταγραφές που έχει κάνει στο τέλος μεταγραφικών περιόδων.

Όμως για να συνοψίσουμε, το συμπέρασμα είναι ότι με δεδομένο πως ο πρόεδρος της Λας Πάλμας δεν παραχωρεί δανεικό τον Τσίνο, τότε ο Δικέφαλος μπορεί μόνο να τον αγοράσει και αυτό με τις τελευταίες εξελίξεις μπορεί να γίνει μόνο στην περίπτωση πώλησης του Νέλσον Ολιβέιρα.