ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αραούχο ζήτησε να μην παίξει με Τενερίφη λόγω ΑΕΚ!

Η Λας Πάλμας, χθες, έπαιζε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Τενερίφη και παρατάχθηκε στην αναμέτρηση χωρίς τον Αραούχο!

Όλη την εβδομάδα τα Ισπανικά ΜΜΕ ασχολούνταν με τη μεταγραφή του «Τσίνο» στην ΑΕΚ. Οι Ισπανοί ήταν σίγουροι για την επιστροφή του Αργεντινού άσου στον Δικέφαλο.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει κρύψει τις επαφές του με την Ένωση. Ακόμη, δεν έχει κρύψει την μεγάλη του επιθυμία να γυρίσει στην ομάδα, με την οποία πήρε Πρωτάθλημα!

Η Λας Πάλμας αγωνίστηκε χθες κόντρα στη Τενερίφη χωρίς τον Αργεντινό επιθετικό. Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά δεν κατάφερε να κερδίσει με το σκορ να παραμένει ισόπαλο χωρίς σκορ μέχρι το τέλος.

Το kitenimerosi.gr έψαξε και βρήκε τον πραγματικό λόγο της μη συμμετοχής του Σέρχιο Αραούχο. Ο ποδοσφαιριστής όχι απλά δεν αγωνίστηκε αλλά ήταν και εκτός αποστολής. Ο λόγος πολύ συγκεκριμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kitenimerosi.gr, ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε να μην παίξει ελέω ΑΕΚ. Ο άσος της Ισπανικής ομάδας θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στον Δικέφαλο και πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση. Για αυτό και ζήτησε από διοίκηση και προπονητή να μην αγωνιστεί στο χθεσινό παιχνίδι αφού έχει το μυαλό του στην Ελλάδα και στην Ένωση!