SUPERLEAGUE, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστική απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη

Έγγραφο της FIFA στην ΕΠΟ βάζει “φωτιά” στην ΠΑΕ Άρης, καθώς της απαγορεύει τις μεταγραφές αν δεν καταβάλλει κάτι περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με το sdna.gr έφτασε στην ΕΠΟ έγγραφο από τη FIFA που καθιστά “τελική και δεσμευτική” την απαγόρευση μεταγραφών για την ΠΑΕ Άρης, αφού παρήλθε η προθεσμία των 10 ημερών χωρίς να γίνει καμία κίνηση από τους “κίτρινους”.

Η απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας αφορούν τέσσερις υποθέσεις με το αρχικό ποσό να φτάνει τις 800.000 ευρώ, αλλά με τους τόκους οι οποίοι τρέχουν από το 2012 το τελικό ποσό έχει φτάσει κοντά στο 1 εκατομμύριο.

Αυτό όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Άρη, και επίσης όπως καταλαβαίνει κανείς η μεταγραφή του Ντουρμισάι από τον Ολυμπιακό θεωρείται στον αέρα, αφού για να καταστεί ενεργή θα πρέπει ο σύλλογος να ρυθμίσει τα οικονομικά του πρώτα.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να μείνει εκτός από τον αγώνα με την Λάρισα, πράξη που αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι των “κίτρινων” φοβήθηκαν τυχόν καταγγελία από την ΑΕΛ.