ΑΕΚ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μεμίσεβιτς δεν πήγε στη Γερμανία με την Γκρόνινγκεν!

Ο πρώτος στόχος της Ένωσης για την ενίσχυση της άμυνας συνεχίζει να είναι ο Σαμίρ Μεμίσεβιτς, με την περίπτωση του να προχωρά μετά την αποψινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δρομολογούνται ήδη εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του τις τελευταίες ώρες. 

Σύμφωνα λοιπόν με την ολλανδική ιστοσελίδα, «dvhn.nl» η Γκρόνινγκεν εκμεταλλεύτηκε την διακοπή που υπάρχει στην Ολλανδία και μετέβη στη Γερμανία. Η Ολλανδική ομάδα βρέθηκε εκεί με σκοπό να προπονηθεί και να δώσει δύο φιλικά. Το πρώτο φιλικό ήταν με την Ρόντινγκχασουσεν ομάδα τέταρτης κατηγορίας της Γερμανίας την Τετάρτη. Οι Ολλανδοί όμως δεν κατάφεραν να κερδίσουν και ηττήθηκαν με 2-0. Το δεύτερο φιλικό ήταν με την Έσσεν ακόμα μια ομάδα τέταρτης κατηγορίας της Γερμανίας χθες. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Γκρόνινγκεν κατάφερε να κερδίσει με εμφατικό τρόπο (2-6).

Αυτό το στάδιο προετοιμασίας δεν το ακολούθησε, όμως, ο Σαμίρ Μεμίσεβιτς. Ο Βόσνιος στόπερ που είναι ο νο1 στόχος της «Ένωσης» δεν πήγε στη Γερμανία. Ο επίσημος λόγος που διαρρέεται από τον σύλλογο ήταν ότι αυτό οφειλόταν σε ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε. Σε επικοινωνία όμως του kitenimerosi.gr με ανθρώπους που είναι κοντά στο ρεπορτάζ της Γκρόνινγκεν εμφανίστηκε μια σημαντική πληροφορία. Πιο συγκεκριμένα οι Ολλανδοί τονίζουν ότι ίσως ο Μεμίσεβιτς να μην μετέβη στη Γερμανία για να πιέσει ακόμα περισσότερο για τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ. Το επίσης αξιοσημείωτο είναι όμως ότι, παράλληλα και οι ίδιοι οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή παρά το γεγονός πως επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον δεν δείχνουν καμία διάθεση να δώσουν κάποια περαιτέρω απάντηση, όσο αναφορά τις νέες εξελίξεις και φήμες που φουντώνουν όλο και περισσότερο.

Οι συζητήσεις τις τελευταίες μέρες είναι πολύ προχωρημένες και πλέον ο ίδιος ο παίκτης πιέζει για να ολοκληρωθεί θετικά η μεταγραφή. Όπως άλλωστε και ο ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει σε 2-3 ημέρες!