ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για Μεμίσεβιτς, εξελίξεις μετά την Τούμπα!

Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι η ερχόμενη όπως όλα δείχνουν για την «Ένωση» στα μεταγραφικά και πιο συγκεκριμένα στην περίπτωση του Σαμίρ Μεμίσεβιτς!

Η ΑΕΚ αποφάσισε να μην προχωρήσει την υπόθεση του Φεντερίκο Μπάρμπα για οικονομικούς λόγους. Δεν άργησε, όμως, να βρει τον εκλεκτό αφού ο Ίβιτς εξέταζε ορισμένες εναλλακτικές.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» ξεχώρισε από την αρχή τον Σαμίρ Μεμίσεβιτς στις εναλλακτικές.

Ο Βόσνιος στόπερ είναι μια πολύ καλή περίπτωση παίκτη, ο οποίος συνδυάζει ηλικία, χαρακτήρα και ικανοποιητική τεχνική.

Ο Ίλια Ίβιτς στράφηκε με έντονο ενδιαφέρον στην περίπτωση του αρχηγού της Γκρόνινγκεν. Κατάφερε από τις πρώτες συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, να τον ψήσει για την μεταγραφή του στα Σπάτα. Ο παίκτης βλέπει με πολύ θετικό μάτι την μετακίνησή του στους Κιτρινόμαυρους, κάτι που έκανε γνωστό κι σε δηλώσεις του.

Πλέον η ΑΕΚ πρέπει να βρει τη χρυσή τομή με την Ολλανδική ομάδα. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» στις πρώτες επαφές πρότειναν τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Οι Ολλανδοί φαίνεται πως είναι πεπεισμένοι για την πώληση του ποδοσφαιριστή τους.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» ο «Δικέφαλος» κατέθεσε επίσημη πρόταση. Αυτή αφορά εξάμηνο δανεισμό του Μεμίσεβιτς με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Η οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι στα 600.000 ευρώ ενώ το ενοίκιο που θα δώσει η «Ένωση» θα είναι 200.000 ευρώ.

Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και πιο συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Άλλωστε ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του τόνισε ότι η υπόθεσή του θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες 2-3 ημέρες!