ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκράντ: “Δεν έχω δει πιο παθιασμένους οπαδούς”

Δηλώσεις στο sdna.gr παραχώρησε μετά την ήττα από την Αντβέρπ στο Βέλγιο, ο Τζεράι Γκραντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεοαποκτηθείς αθλητής της ΑΕΚ:

“Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά θεωρώ ότι κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε το συναίσθημά μας, μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ήταν σαν συναισθηματικό… hangover για εμάς. Είμαστε δυνατή ομάδα και είναι δεδομένο πως θα αντιδράσουμε και θα ανακάμψουμε.

Δεν είμαι παίκτης που κοιτάει τα στατιστικά του. Δεν με απασχολούν, παρά μόνο το καλό της ομάδας. Πάντα θέλω να κερδίζει η ομάδα. Θα ήθελα να παίξω και εγώ με τη σειρά μου καλύτερα για να έπαιρνε η ομάδα τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Ήταν εύκολο για μένα να προσαρμοστώ στην ομάδα κατά τις πρώτες μου μέρες. Έπαιξα ήδη και το πρώτο παιχνίδι μου με την ομάδα και θεωρώ πως σταδιακά θα αφομοιώνω όλο και περισσότερο τα συστήματα του σταφ. Οι πρώτες μέρες στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλές και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι για τη συνέχεια.

Δεν έχω ξαναδεί τόσο παθιασμένους οπαδούς στην καριέρα μου ως τώρα! Είμαι στην ομάδα μόλις λίγες μέρες, όμως σε αυτά τα δύο παιχνίδια έχω δει τρομερή υποστήριξη από τον κόσμο και περιμένω στη συνέχεια της σεζόν να υπάρχει η ίδια στήριξη από αυτούς.”