ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό είναι το αγωνιστικό προφίλ του Μεμίσεβιτς που θέλει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ όπως φαίνεται τις τελευταίες ώρες και σύμφωνα με ολλανδικό δημοσίευμα ενδιαφέρεται για τον Σαμίρ Μεμίσεβιτς, ο οποίος ανήκει στην ολλανδική Γκρόνινγκεν. Όμως, ποια είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και ο τρόπος παιχνιδιού του 26χρονου Βόσνιου χαφ;

Το kitenimerosi.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Ολλανδό δημοσιογράφο, Jan Willem Spaans, ο οποίος μάς ανέλυσε το αγωνιστικό προφίλ του εν λογω ποδοσφαιριστή λέγοντας τα εξής: «Ο Μεμίσεβιτς είναι ένας δυνατός αμυντικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης στον χώρο του κέντρου. Είναι ένα πολύ σκληρό παιδί, που θα πάει πρώτος και θα κερδίσει κεφαλιές, τάκλιν και όλα αυτά που διακρίνουν έναν παίχτη της θέσης του. Το μόνο μειονέκτημα είναι ίσως η μέτρια ικανότητά του στο passing game. Παρόλα αυτά, οι αμυντικές του ικανότητες τον έχουν κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή για τους περισσότερους οπαδούς της Γκρόνινγκεν, που πιστεύω δεν θα ήθελαν να τον δουν να φεύγει μετά από τόσο καιρό στην ομάδα».

Ενώ όσο αναφορά για την πειθαρχία του και τα δείγματα συμπεριφοράς του σχολίασε: «Η συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι καθόλου άσχημη και είναι πειθαρχημένος στο παιχνίδι του και γενικότερα. Είναι παίχτης που δεν μαζεύει κάρτες και επομένως είναι προσεκτικός στα μαρκαρίσματα του και επίσης δεν θυμάμαι κάποιο έξω-αγωνιστικό συμβάν ή εντός της ομάδας που να τον έχει «σημαδέψει» με αρνητικό τρόπο».