ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η ΑΕΚ έχει προβάδισμα στις επαφές για Μπάρμπα»

Στην Ιταλία βρίσκεται αυτή την στιγμή ο Φεντερίκο Μπάρμπα- Κρίσιμες ώρες και επαφές ΑΕΚ και Ουντινέζε για το μέλλον του 26χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ξεκολλάει όπως φαίνεται τις τελευταίες ώρες η υπόθεση του αριστεροπόδαρου στόπερ που ανήκει στην Κίεβο. Ήδη ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες έχει επιστρέψει στην πατρίδα του προκειμένου να πάρει κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του. Όπως είναι γνωστό όμως, τις προηγούμενες ημέρες η Ουντινέζε μπήκε ουσιαστικά «σφήνα» στην ΑΕΚ, εκφράζοντας το ενδιαφέρον της και έμπρακτα, με τους Ιταλούς να κάνουν λόγο για πρόταση που ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ για τα “μάτια” του Μπάρμπα.

Ωστόσο, το kitenimerosi.gr ήρθε σε επαφή με δημοσιογράφο από την γειτονική χώρα ο οποίος βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του Ιταλού παίχτη και δήλωσε ότι: «Αυτή την στιγμή η Κίεβο έχει τις πρώτες επαφές με την ΑΕΚ και την Ουντινέζε για τον Μπάρμπα. Όμως οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως η ομάδα της Αθήνας έχει το προβάδισμα ως προς την απόκτηση του».

Αν όντως αληθεύουν λοιπόν τα παραπάνω φαίνεται πως η υπόθεση Μπάρμπα δεν έχει τελειώσει ακόμα για την «Ένωση». Ο Ίλια Ίβιτς φαίνεται πως επιμένει για την περίπτωση και ότι θα πάει μέχρι τέλους και ίσως κάνει την ανατροπή.