ΑΕΚ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ξεκίνησε προπονήσεις και επιστρέφει ο Άρσιτς

Στην ΑΕΚ έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν με τις θετικές εξελίξεις που υπάρχουν για τους τερματοφύλακες του τμήματος Χάντμπολ. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Ίγκορ Άρσιτς, που είχε υποβληθεί τον Νοέμβρη σε χειρουργική επέμβαση για πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, με τον Δημήτρη Δημητρούλια να προσθέτει άλλο ένα σημαντικό “χαρτί” για την δύσκολη συνέχεια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αξιοσημείωτη είναι όμως και η επίσης πολλή καλή απόδοση που είχε όλο αυτό το διάστημα ο Μίλαν Κοσάνοβιτς, ο οποιος στην αρχή είχε αποκτηθεί ως λύση ανάγκης αλλά έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα τους ιθύνοντες του “Δικεφάλου”. Παράλληλα, βέβαια, υπάρχουν και οι Καφφατος και Ασλής, οι οποίοι είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι και ιδιαίτερα ο πρώτος που αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους τερματοφύλακες στην Ελλάδα.

Να πούμε εδώ τώρα ότι οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν ήδη από χθες τις προπονήσεις, παρά τις απουσίες των διεθνών, μετά την επιστροφή από την άδεια 10 ημερών που τους είχε χορηγηθεί. Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Δημητρούλια θα χρειαστεί να δώσει τρία ντέρμπι μέσα σε δέκα ημέρες τον Γενάρη (το Πρωτάθλημα αρχίζει στις 18/1) που θα κρίνουν πολλά σε ότι αφορά την πρώτη θέση και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Στις 18 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου, στις 22 αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη» για το πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου και στις 29 είναι ο επαναληπτικός στο ΟΑΚΑ.