ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιγή ιχθύος από την Κιέβο για Μπάρμπα-Κοιτάζει και αλλού η ΑΕΚ

Παραμένει χωρίς κάποια ουσιαστική εξέλιξη η υπόθεση γύρω από τον Φεντερίκο Μπάρμπα-Στρέφει και αλλού τα ραντάρ της η ΑΕΚ.

Στάσιμη όπως φαίνεται έχει μείνει η περίπτωση του Ιταλού στόπερ για την «Ένωση», ο οποίος ακόμα αναζητά την περιβόητη «φόρμουλα» ώστε να αποχωρήσει από την Βαγιαδολίδ, να επιστρέψει στην πατρίδα του και από εκεί να πάρουν όλα τον δρόμο τους. Ωστόσο, κάποια λυση δεν φαίνεται πως έχει βρεθεί μέχρι τώρα παρά την δήλωση του παίχτη, που διαβάσατε στο kitenimerosi.gr, περίπου μια εβδομάδα πριν, όπου περίμενε κάποια ενημέρωση από τον μάνατζερ του.

Το kitenimerosi.gr έψαξε περισσότερο την υπόθεση και ήρθε σε επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή της Κιέβο, Σέρτζιο Πελισιέ, ο οποίος όμως δήλωσε πως δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για την συγκεκριμένη περίπτωση μέχρι τώρα, κάτι που αποδεικνύει ξεκάθαρα την στασιμότητα της κατάστασης.

Πάντως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και ούτε θα περιμένει για πολύ ακόμα τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό. Ήδη εξάλλου, υπάρχουν και άλλες λύσεις που «παίζουν» σαν εναλλακτικές και δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθούν πολύ σύντομα.