ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαγωνισμός: Το kitenimerosi.gr σε στέλνει στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Το kitenimerosi.gr σε στέλνει στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για τη 14η αγωνιστική της Basket league.

Η Ένωση βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της για να συνεχίσει το αήττητο σερί. Γι’ αυτό και το kitenimerosi.gr κληρώνει δύο εισιτήρια για να βρεθείς στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 5/1 21:30.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην παρακάτω δημοσίευση στο προφίλ μας στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

⚠️Το kitenimerosi.gr σε στέλνει στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για τη 14η αγωνιστική της Basket league. ?Η “Βασίλισσα” βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της για να συνεχίσει το αήττητο σερί. Γι’ αυτό και το kitenimerosi.gr κληρώνει δύο εισιτήρια για να βρεθείς στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 5/1 21:30. ❗Όροι για συμμετοχή στην κλήρωση: ?Follow το @kitenimerosigr στο Instagram ?Like στο ποστ και σχόλιο με ταγκ δύο φίλους σας Κάθε σχόλιο είναι και μια συμμετοχή (κάθε προφίλ δικαιούται μια συμμετοχή).? Ο διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 4/1 στις 15:00? Μη χάνεις χρόνο. Μπες στην κλήρωση για να βρεθείς στο πλάι του Δικεφάλου Photo credits: @aekfanatic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κιτρινόμαυρη Ενημέρωση (@kitenimerosigr) στις

One thought on “Διαγωνισμός: Το kitenimerosi.gr σε στέλνει στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

  1. Ο/Η Angelos Sargologos λέει:

    Δύσκολα ή εύκολα θα πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι !

Comments are closed.