ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξελίξεις με Μάνταλο μέσα στο Γενάρη

Η υπόθεση του αρχηγού της ΑΕΚ Πέτρου Μάνταλου έχει πάρει τελευταία μεγάλες διαστάσεις με την ομάδα της Αλ Ουαχντά να δείχνει έτοιμη να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Άραβες θα χτυπήσουν την πόρτα της “Ένωσης” ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και πρόταση στις αρχές του μήνα, αφού είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν άμεσα σε διαπραγματεύσεις με σκοπό την αγορά του Μάνταλου.

Εκείνο που μένει να φανεί είναι το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα της Αλ Ουαχντά να κάνει τα πάντα για να κάνει δικό της τον Πέτρο Μάνταλο, καθώς η ΑΕΚ κοστολογεί ακριβά τον αρχηγό της με ένα ποσό της τάξης των 6 εκατομμυρίων ευρώ να μοιάζει ικανοποιητικό για τους ανθρώπους της ένωσης.

Ποσό που φαντάζει τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα για την επόμενη μέρα της ομάδας. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε και δεν έχει την παραμικρή διάθεση να τον χάσει, με ένα ποσό σαν και αυτό που φέρεται διατεθειμένη να προτείνει η Αλ Ουαχντά σε πρώτη φάση.