ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκίκας: «Θα μας βοηθήσει πολύ ο Γκραντ»

Ο Έλληνας γκαρντ της Ένωσης μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον γνωστό του, από το κοινό τους πέρασμα στην Βέντσπιλς, Τζεράι Γκραντ!

Ο Νίκος Γκίκας μιλώντας στο SDNA τόνισε τα παρακάτω!

Τα πρώτα στοιχεία για τον Τζεράι Γκραντ: «Είναι τρομερό παιδί και πολύ καλός αθλητής. Είναι πολύ aggressive και στο επιθετικό και στο αμυντικό ριμπάουντ. Μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ. Κάναμε πάρα πολύ παρέα στη Λετονία, όταν ήμασταν στην Βέντσπιλς συμπαίκτες και είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε και πάλι συμπαίκτες».

Για τις βοήθειες που θα δώσει στα ριμπάουντ: «Μαζί με τους άλλους ψηλούς που έχουμε φέρνει επιπλέον ποιότητα στο παιχνίδι μας. Είναι ένα ακόμα κορμί κοντά στο καλάθι. Θα μας βοηθήσει στα ριμπάουντ, σε ένα κομμάτι στο οποίο υστερούμε λίγο και θεωρώ πως μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Στις υπόλοιπες βοήθειες που θα προσφέρει στην Βασίλισσα: «Ένας καλός παίκτης μπορεί να παίξει και να βοηθήσει παντού, όπου κι αν πάει. Αυτό ισχύει και για την δική του περίπτωση. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα, είναι δουλειά των προπονητών είναι το πού θα βοηθήσει. Είναι ένα παιδί που θέλει να πρωταγωνιστήσει και να βγαίνει μπροστά για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα μας βοηθήσει».