ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Επαφές Βαγιαδολίδ-Βερόνα για τον τερματισμό του δανεισμού του Μπάρμπα»

Οι Ισπανοί τονίζουν σε ρεπορτάζ τους πως οι επαφές μεταξύ της Ιταλικής και της Ισπανικής ομάδας συνεχίζονται με κοινό στόχο!

Πιο συγκεκριμένα το «footballfantasy.com» τονίζει: “Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ και η Κιέβο Βερόνα διαπραγματεύονται αυτές τις μέρες. Οι επαφές αφορούν τον τερματισμό του δανεισμού του Federico Barba στην ομάδα Pucelano. Ο Ιταλός αμυντικός είχε συμβόλαιο με τον σύλλογο Castilian-Leonese μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

Ο Μπάρμπα δεν κατάφερε να πείσει τον Σέργιο ούτε ως κεντρικός αμυντικός ούτε ως αριστερό μπακ. Επίσης οι παραστάσεις του στον αγωνιστικό χώρο αφήνουν πολλά να είναι επιθυμητές. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, με τον Nacho τραυματισμένο, ο προπονητής της Καταλονίας επέλεξε να τοποθετήσει το Moyano με ανάποδο πόδι παρά να στηριχθεί στον Μπάρμπα. Για να καλύψει την αποχώρησή του, το προπονητικό προσωπικό έχει την ιδέα να έχει για αριστερό μπακ παίκτη από τις ακαδημίες, τον Roberto Corral , ο οποίος έχει ήδη παίξει στο παιχνίδι του πρωταθλήματος στο αριστερό άκρο της άμυνας της Pucelana εναντίον της Tolosa. Η Valladolid μελετά την πορεία της ομάδας στο δεύτερο σκέλος της σεζόν, αναζητώντας κάποια ενίσχυση στην αγορά”.