ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάρμπα: «Ο μάνατζέρ μου θα με ενημερώσει αύριο για το μέλλον μου»

Στην τελευταία ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση του Φεντερίκο Μπάρμπα στην ΑΕΚ όπως και ο ίδιος άλλωστε αποκαλύπτει-Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα.

Πριν λίγη ώρα διαβάσατε στο kitenimerosi.gr ότι η περίπτωση του 26χρονου Ιταλού στόπερ αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα ως προς το αν ο παίχτης τελικά καταλήξει στην “Ένωση” ή όχι. Ωστόσο, αν θέλουμε να μιλήσουμε με πιθανότητες και βάση των όσων έως τώρα έχουν ακουστεί και γραφτεί τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ισπανία και Ιταλία, επιθυμία του παίχτη είναι σαφώς να μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό της ομάδας που προπονεί ο συμπατριώτης του, Μάσιμο Καρέρα. 

Στα θέμα μας τώρα ως προς τις ραγδαίες εξελίξεις που αναμένονται, φαίνεται πως ο Ρωμαίος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός δήλωσε σε επικοινωνία του με Ιταλό αθλητικό ρεπόρτερ ότι: «Περιμένω τον μάνατζερ μου να με ενημερώσει αύριο σχετικά με το μέλλον μου». Αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνει το προηγούμενο ρεπορτάζ μας, καθώς και ο ίδιος ο παίχτης περιμένει τον εκπρόσωπο του, Φεντερίκο Παστορέλο για να γυρίσει από το ταξίδι του στο Ντουμπάι, όπου βρίσκεται εκεί για τα βραβεία του “best agent of the year”.