ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκαθαρίζει (άμεσα) του Μπάρμπα στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Ιταλού κεντρικού αμυντικού Φεντερίκο Μπάρμπα -Σύντομα αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Η “Ένωση” εδώ και βδομάδες κινείται “γύρω από τον αστερισμό του” 26χρονου αριστεροπόδαρου στόπερ Φεντερίκο Μπάρμπα, που όπως φαίνεται αποτελεί τον εκλεκτό του Ίλια Ίβιτς αλλά και του Μάσιμο Καρέρα για τα μετόπισθεν. Ο ίδιος αποτελεί “κτήμα” της Κίεβο Βερόνα από την οποία έχει σταλεί δανεικός στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει στεριώσει στην Ισπανία και η προοπτική του “Δικεφάλου”, με έναν συμπατριώτη του στο τιμόνι, φαντάζει ιδανική.

Πάντως παρ’όλο που το ενδιαφέρον είναι γνωστό, εδώ και αρκετό διάστημα δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση. Αυτό όμως είναι κάτι που από ότι φαίνεται θα συμβεί λίαν συντόμως, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από Ιταλία ο μάνατζερ του Ρωμαίου αμυντικού βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο Ντουμπάι και αναμένεται τις επόμενες ώρες στην “γηραιά ήπειρο” και πιθανότατα στην Ιταλία για να προχωρήσει το όλο θέμα.

Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι πως ούτε ο ίδιος ο παίχτης, σε επικοινωνία του με ανθρώπους που καλύπτουν το ιταλικό ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ, δεν κρύβει το γεγονός ότι υπάρχει το εν λόγω “φλερτ” με την ΑΕΚ με τις εξελίξεις να αναμένεται να κορυφωθούν τα επόμενα 24ωρα.