Uncategorized

Ανασύνταξη και νίκη θέλει η ΑΕΚ

Μόνο την νίκη επί του ΠΑΟΚ θέλει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, ώστε να κλειδώσει την 2η θέση της κανονικής περιόδου (16:00).


Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της τον τελικό της Πάτρας και να επικεντρωθεί στο σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Οι “κιτρινόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν τους Θεσσαλονικείς στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Handball Premier με μοναδικό στόχο την νίκη και την εδραίωση της στην 2η θέση.  Η ΑΕΚ βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ (36 έναντι 34) και θέλει νίκη η ισοπαλία για να «κλειδώσει» την 2η θέση της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης.


Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 16:00 το μεσημέρι στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ και οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν να δουν αρκετό κόσμο στις εξέδρες για να πάρουν αρκετή ενέργεια για αυτή την αναμέτρηση, αλλά και για το παιχνίδι του πρώτου προημιτελικού του Τσάλεντζ Καπ με την Ντιναμό Βίκτορ, που ακολουθεί (23/03).


Ο Νίκος Γραμματικός, έχει όλους τους παίχτες στην διάθεση του, πλην του τραυματία Σαλίμ Νταρσουλάντ, ο οποίος τραυματίστηκε στον τελικό της Πάτρας.