ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση «μαμούθ» από Εμιράτα για Μάνταλο!

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ από τα Αραβικά Εμιράτα είναι εκείνη που ενδιαφέρεται για τον Πέτρο Μάνταλο και φαίνεται πως ετοιμάζει μυθική πρόταση για τον αρχηγό της ΑΕΚ.

Οι σχέσεις που διατηρεί ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός με τους “κιτρινόμαυρους” είναι εξαιρετικές, καθώς σε όποια ομάδα και αν βρεθεί κάνει ιδιαίτερη αναφορά για την Ένωση και δε για τον Πέτρο Μάνταλο, τον οποίο στήριξε στον τραυματισμό του έχοντας τον πάντοτε ψηλά.

Μάλιστα, η Αλ Ουάχντα, ομάδα ζάπλουτη των Αραβικών Εμιράτων, όπου συνεχίζει την προπονητική του καριέρα ο Μανόλο Χιμένεθ, έχει στα “σκαριά” τεράστια οικονομική πρόταση προκειμένου να αποκτήσει τον Πέτρο Μάνταλο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι ενήμερος και γνωρίζει για την πρόταση της οποίας τα χρήματα άλλη ομάδα δεν θα του έδινε!

Πιο συγκεκριμένα οι ετήσιες αποδοχές που φαίνεται να προσφέρει η Αλ Ουάχντα φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Σε αυτό το σημείο πρέπει να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του διεθνή μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2022 και σε περίπτωση αγοράς του η Ένωση θα εξοικονομήσει και το συμβόλαιό του, το οποίο της κοστίζει 800.000 ευρώ ετησίως, μαζί με τη (μειωμένη πλέον) εφορία. Ένα ικανοποιητικό ποσό για μεταγραφές.

Τέλος, η ΑΕΚ δεν είναι διαθέσιμη να παραχωρήσει τον παίκτη με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς, ενώ πρέπει να πούμε πως στο περασμένο ματς στο ΟΑΚΑ, ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης, στις κερκίδες βρίσκονταν εκπρόσωποι της Αραβικής ομάδας παρακολουθώντας τον ποδοσφαιριστή.

πηγή: sport24.gr

One thought on “Πρόταση «μαμούθ» από Εμιράτα για Μάνταλο!

  1. Ο/Η Evans Miar λέει:

    Δώστε τον χωρίς δεύτερη σκέψη!

Comments are closed.