ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλείνει Μπάρμπα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ με επαφές του Ίβιτς κατάφερε να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ιταλού κεντρικού αμυντικού, Φεντερίκο Μπάρμπα!

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης φαίνεται πως είναι αρκετά προετοιμασμένος. Εστίασε εκεί που “πονάει” η ομάδα και φαίνεται πως κλείνει ένα μεγάλο κενό.  Αυτό αποδεικνύει και η πρώτη, όπως όλα δείχνουν, χειμερινή μεταγραφή της ομάδας.

Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, ο Δικέφαλος βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Μπάρμπα.

Ο 26χρονος παίκτης αγωνίζεται στη θέση του αριστερού στόπερ. Παράλληλα παίζει και με τα δύο πόδια, όμως είναι κυρίως αριστεροπόδαρος. Μπορεί επίσης να αγωνιστεί στο άκρο της άμυνας . Ότι ακριβώς έψαχναν οι Κιτρινόμαυροι δηλαδή.

Οι Κιτρινόμαυροι αποκτούν τον Ιταλό αμυντικό από την Βερόνα. Ο παίκτης επιστρέφει στην Ιταλική ομάδα μετά το σύντομο (5 συμμετοχές) πέρασμά του από την Βαγιαδολίδ.

Υπήρξαν συζητήσεις ανάμεσα στους Ιταλούς και στους Ισπανούς και αποφασίστηκε να αποχωρήσει ο Μπάρμπα από την Ισπανία. Πλέον γυρίζει στην Ιταλία και στην Βερόνα, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα μείνει για πολύ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο παίκτης θα έρθει στην Ένωση με τη μορφή δανεισμού. Ο δανεισμός του θα διαρκέσει 1.5 χρόνο!