ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Εξετάζει την περίπτωση Γουίλιαμς η ΑΕΚ!

Η Βασίλισσα τσεκάρει ενδελεχώς την περίπτωση του παίκτη της Μακάμπι Ρισόν. Ο ίδιος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Ισραηλινή ομάδα!

Ο Στέφαν Γιάνκοβιτς δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της ΑΕΚ. Αποτέλεσμα αυτού είναι πως οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάζουν για καλύτερες λύσεις που θα κλειδώσουν μαζί με τον Σλότερ ένα καλό δίδυμο στη θέση «5». Η Βασίλισσα ενδέχεται να έχει βρει τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Τζόναθαν Γουίλιαμς. Ο 24 ετών παίκτης της Μακάμπι Ρισόν ενδέχεται να αποχωρήσει από την ομάδα του Ισραήλ καθώς γίνεται μείωση του ρόστερ και του μπάτζετ λόγω του αποκλεισμού του συλλόγου από το Eurocup.

Ο Αμερικανός σέντερ που μπορεί να προσφέρει και στη θέση «4» έχει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές των ΗΠΑ ενώ το 2018 είχε ένα πέρασμα από τους Λέικερς. Εν συνεχεία δοκίμασε τις τύχες του στους Ρόκετς για το SummerLeague. Το καλοκαίρι που πέρασε υπέγραψε συμβόλαιο με την Μακάμπι Ρισόν που πλέον, όπως φαίνεται, θα αποτελέσει παρελθόν. Ο ίδιος έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της ΑΕΚ και έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών. Μένει λοιπόν να δούμε αν αυτός είναι ο εκλεκτός και θα αντικαταστήσει τον Στέφαν Γιάνκοβιτς.