ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα στατιστικά του ΑΕΚ-Χάποελ Ιερουσαλήμ

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Basketball Champions League φιλοξενήθηκε θέμα σχετικά με τον αγώνα ΑΕΚ-Χάποελ και το πόσο κομβικός είναι ο Λάνγκφορντ για την Ένωση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

“Η Hapoel νίκησε 85-78 στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, με 19 πόντους από τον James Feldeine. Η ομάδα από το Ισραήλ είχει επικρατήσει 79-75 την τελευταία φορά που οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στην Αθήνα, στην περσινή Regular Season.

Η Hapoel είναι πρώτη στη λίγκα με 1.21 πόντους ανά κατοχή. Η Jerusalem είναι επίσης πολύ αποδοτική με το καλύτερο ποσοστό εντός πεδιάς, 57.4%.

Ο Keith Langford της ΑΕΚ μετρά κατά μέσο όρο 23 πόντους εντός έδρος και είναι πίσω μόνο από τον Zeljko Sakic της Lietkabelis που μετρά 25.8.

Η Hapoel είναι δεύτερη στη λίγκα με 88 πόντους κατά μέσο όρο και έχει το καλύτερο ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα, με 59.7%.

Ο J’Covan Brown της Hapoel, που έπαιξε στην ΑΕΚ το 2016, είχε κατά μέσο όρο 15.7 πόντους στα τρία ματς του κόντρα στην ελληνική ομάδα για το BCL. Στα τελευταία τρία εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας του, σημειώνει κατά μέσο όρο 18.7 πόντους.”