ΓΕΝΙΚΑ, ΚΟΣΜΟΣ

Φελντέιν: “Τρελή η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ΑΕΚ”

Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε ενόψει της αποψινής αναμέτρησης της Χάποελ Ιερουσαλήμ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Οι δύο ομάδες έχουν χτίσει κάποιου είδους… rivalry τα τελευταία χρόνια. Θα είναι ντέρμπι σίγουρα. Θυμάμαι το περσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ παρουσίασε το τρόπαιο στον κόσμο της, εμείς καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν κάτι σπουδαίο για εμάς. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της σεζόν. Στο ματς της Τετάρτης λογικά θα έχει περισσότερο κόσμο σε σχέση με πέρυσι. Έχω δει τι ατμόσφαιρα δημιουργεί ο κόσμος της ΑΕΚ. Θα είναι… τρελή η ατμόσφαιρα. Εννοείται πως λατρεύω τέτοιου είδους παιχνίδια. Έχω παίξει αρκετές φορές αντίπαλος της Μακάμπι Τελ Αβίβ και η ατμόσφαιρα είναι τρομερή. Παιχνίδια σαν κι αυτά θες να παίζεις όλη την ώρα, να δείχνεις βίντεο στα παιδιά σου και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος για την αναμέτρηση που έρχεται¨.

Ο Λάνγκφορντ είναι ίσως ο καλύτερος γκαρντ της διοργάνωσης! Εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι πως θέλω να κερδίσω στο ΟΑΚΑ. Δεν με νοιάζει η προσωπική απόδοση, αλλά μόνο το αποτέλεσμα. Έχω παίξει αρκετές φορές αντίπαλός του στην Euroleague και ξέρω ότι είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Έχει τον τρόπο να βάζει την μπάλα στο καλάθι όπως εκείνος θέλει. Θέλουμε και οι δύο να κερδίσουμε. Εμένα πάντως δεν με νοιάζουν οι πόντοι. Θα παλέψουμε για να κάνουμε το καλύτερο στο παρκέ. Αν βάλει περισσότερους πόντους από εμένα, αλλά η ομάδα μου κερδίσει, πάλι χαρούμενος θα είμαι.”