ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Αστέρα

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδια για το 2019 η ΑΕΚ με καλή ψυχολογία μετά το διπλό στην Ξάνθη υποδέχεται απόψε τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Την προτελευταία εμφάνιση πριν φύγει το 2019 δίνει σήμερα Τετάρτη, η ΑΕΚ. Στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής υποδέχεται τους “Αρκάδες” με την σέντρα να έχει οριστεί στις 19:30. Μετά την σημαντική νίκη επί της Ξάνθης οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να συνεχίσουν το σερί θετικών αποτελεσμάτων.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν αντιμετωπίζει νέα πρόβλημα για τον σημερινό αγώνα. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Βράνιες και ο ανέτοιμος Κλωναρίδης μετά τον μακροχρόνιο τραυματισμό.  ο γεγονός ότι δεν μπήκαν στην αποστολής οι Σιμάο, Ζεράλδες δεν αποτελεί πλέον έκπληξη.

Η “κιτρινόμαυρη” αποστολή αποτελείται από τους: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Ολιβέιρα.

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1 με Μπάρκα, Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Χουλτ, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Λιβάγια, Βέρντε και Ολιβέιρα.