ΑΕΚ, ΓΗΠΕΔΟ - ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

“Τρέχει” (και) η κατασκευή των Μουσείων και άλλων χώρων της Αγιά Σοφιάς

Μαζί με την έναρξη των εργασιών για την υπογειοποίηση, η ΑΕΚ έχει δρομολογήσει να ξεκινήσουν οι εργασίες και των υπολοίπων σημαντικών χωρών που θα προσδώσουν ένα διαφορετικό κύρος στην Αγιά Σοφιά. 

Πλέον οι μέρες μετράνε αντίστροφα για την έναρξη της υπογειοποίησης πέριξ του γηπέδου των κιτρινόμαυρων, με την “Ένωση” ωστόσο να έχει μεριμνήσει για την κατασκευή και των υπόλοιπων χωρών που θα απογειώσουν το κιτρινόμαυρο παλάτι.

Κάποιοι από αυτούς τους χώρους που αποτελούν και υψίστης σημασίας γενικότερα και είναι η κατασκευή του Μουσείου της ΑΕΚ και το μουσείου του Μικρασιατικού Ελληνισμού, του μουσείου της Προσφυγιάς. Όπως μας έχει κάνει ήδη γνωστό βεβαίως, η ΠΑΕ ΑΕΚ διαθέτει ήδη τα περισσότερα εκθέματα που θα βρίσκονται στους εν λόγω χώρους, όπου πολλά από αυτά μάλιστα αποτελούν και δωρεές από φίλους της ομάδας.

Τέλος, εκτός από την κατασκευή των δύο Μουσείων έχουν επίσης δρομολογηθεί οι εργασίες του εστιατορίου, του καφέ, του κουρείου και του στιλβωτήριου. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα ότι όλα αυτά θα βρίσκονται στο κτήριο που θα ανεγερθεί πίσω από την παλιά Σκεπαστή.