ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν σήμερα: Φιλοδώρησε τη Λάρισα με Χιμένεθ στον πάγκο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα τη σεζόν 2010/2011 η Ένωση σκόραρε τέσσερις φορές απέναντι στη Λάρισα και πήρε μια ευρεία νίκη. Στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ!

Το ημερολόγιο έδειχνε 12/12/2010. Η ΑΕΚ υποδεχόταν τη Λάρισα και δεν είχε άλλο περιθώριο για απώλεια βαθμών. Οι Κιτρινόμαυροι σε τέσσερα ματς που είχαν προηγηθεί πριν από αυτό είχαν ηττηθεί από Καβάλα και ΠΑΟΚ, είχαν κερδίσει τον Ολυμπιακό και είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι απέναντι στον Ατρόμητο. Η νίκη λοιπόν αποτελούσε μονόδρομο.

Εν τέλει επιτεύχθηκε και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο. Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με το ευρύ 4-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπλάνκο (10΄91΄), Λυμπερόπουλος (83΄) Δέλλας (88΄).

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αντιμετώπισε εκείνη την ημέρα, χωρίς να το ξέρει, έναν παίκτη που μερικά χρόνια μετά θα αποτελεί γρανάζι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην άμυνα της Λάρισας λοιπόν βλέπουμε τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, μετέπειτα παίκτη της Ένωσης!

Ο Δικέφαλος είχε παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με τους: Αραμπατζή, Γιάχιτς, Μανωλά, Δέλλα, Καράμπελα, Γκέντσογλου, Μάκος, Σκόκο, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο. 

Ενώ η Λάρισα είχε ξεκινήσει το ματς με τους: Αμπάρη, Κολοβέτσιο, Νταμπίζα, Βελάσκο, Βενετίδη, Ιγκλέσιας, Ρομέου, Μπλάζεκ, Βούζα, Κανόμπιο, Μακίνουα