ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίστισιτς: “Δεν εξαρτάται από εμένα η επιστροφή μου στον Ερυθρό Αστέρα”

Συνέντευξη στο mozzartsport.com παραχώρησε ο Νέναντ Κρίστισιτς, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην πιθανή επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος μέσος της ΑΕΚ:

“Ο Ερυθρός Αστέρας είναι στην καρδιά μου. Αλλά δεν εξαρτάται από μένα η επιστροφή μου. Θα το ήθελα πολύ. Όμως δεν μπορώ να σας πω αν αυτό μπορεί να συμβεί.

Είχαμε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, ακολούθησαν κάποια άσχημα αποτελέσματα. Αλλάξαμε δυο προπονητές, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι κερδίσαμε. Πρέπει να πιστέψουμε και να κερδίσουμε τα επόμενα ματς μέχρι τα Χριστούγεννα για να κλείσει καλά το 2019 για εμάς.

Στο Βελιγράδι φάνηκε ότι η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα έχει την ίδια ποιότητα με τον Ολυμπιακό. Ακόμη και μεγαλύτερη. Παίζουμε για δυο αποτελέσματα και είναι φυσιολογικό να είμαι αισιόδοξος. Ο Ολυμπιακός παίζει καλά αυτή τη σεζόν, αλλά είναι και κάτι πολύ παράξενο. Μερικά από τα παιχνίδια που αναμενόταν να κερδίσουν εύκολα, είχαν χαμηλή ποιότητα και έχασαν βαθμούς. Από την άλλη πλευρά έχουν δείξει μεγάλη ποιότητα στην Ευρώπη. Επαιξαν πολύ καλά παιχνίδια στα προκριματικά. Ωστόσο, είναι σαφές πως η απόδοσή τους αλλάζει σε μερικά παιχνίδι. Κι εδώ βλέπω τη μεγάλη ευκαιρία του Ερυθρού. Δεν θα ξεχωρίσω μόνο τον Ελ Αράμπι που σκοράρει. Εχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες, αλλά όπως ανέφερα δεν έχουν διάρκεια. Θα δώσω κάποιες συμβουλές για την πλευρά που παίζει ο Ποντένσε, αλλά όχι δημόσια.

Πιστεύω πραγματικά ότι ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να πάρει την… εκδίκηση μου. Απέναντι στον Ολυμπιακό έχω παίξει ως τώρα δυο φορές και οι δυο στο Καραϊσκάκη. Στο πρώτο περσινό ντέρμπι ξεκινήσαμε εξαιρετικά . Κάναμε το 0-1 (σ.σ. με γκολ του Πόνσε) και παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν ψηλά. Και έτσι μας «έσπασαν». Γύρισαν το παιχνίδι. Ας κάνει ο Ερυθρος Αστέρας αυτό που δεν κάναμε εμείς. Θα είμαι εξίσου χαρούμενος.

Γνωρίζουν πολλά για τον Ερυθρό Αστέρα εδώ στην Ελλάδα. Θα είμαι ειλικρινής: ολοι αναμένουμε στην ΑΕΚ να περάσει ο Ερυθρός, ολοι θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ανταγωνισμός των συλλόγων των Αθηνών είναι πολύ μεγάλος.”