ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χαλάει» του Νίκολιτς στην ΑΕΚ

O Μάρκο Νίκολιτς είναι ένας από τους προπονητές που είχε ισχυρό προβάδισμα προκειμένου να αποτελέσει τον νέο προπονητή της ΑΕΚ. Όμως οι τελευταίες εξελίξεις φαίνεται πως άλλαξαν για τα καλά τα δεδομένα…

Τις προηγούμενες μέρες ο πρώην τεχνικός της Βίντι σχολίαζε λακωνικά τα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει καθήκόντα στην Ένωση λέγοντας:  «Μιλάμε με τον Ίβιτς και θα ξέρουμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει…».

Δύσκολα όμως θα προχωρήσει η περίπτωση του Σέρβου. Με τον Ίλια Ίβιτς να αναζητά μια πιο σίγουρη και καλύτερη λύση που θα έρθει από μεγαλύτερο πρωτάθλημα και θα διαθέτει περισσότερες παραστάσεις. Ο νέος; τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα καταθέσει τα διαπιστευτήρια του καθώς έχει αναλάβει μια πολύ δύσκολη αποστολή, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για τον “δικέφαλο”.

Έτσι θα συνεχίσει το “σαφάρι” ώστε να βρει τον κατάλληλο προπονητή που θα είναι μια σίγουρη λύση για τον “κιτρινόμαυρο” πάγκο. Ο ίδιος θα ήθελε να τον είχε βρει πιο νωρίς. Πιθανότατα και πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, είτε τώρα πριν το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Κάτι που δυσκολεύει όλο και περισσότερο.