ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Ματσιούλις: “Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, πρέπει να βάζω τα σουτ”

Ο Λιθουανός φόργουορντ της Βασίλισσας, Γιόνας Ματσιούλις, μίλησε για την χθεσινή αναμέτρηση αλλά και την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται η ομάδα!

Μιλώντας στο SDNA τόνισε τα παρακάτω!

«Ήταν το κλειδί του αγώνα. Παίξαμε καλύτερη άμυνα σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, σίγουρα και δεν σταματήσαμε να γυρίζουμε την μπάλα στην επίθεση. Σε γενικές γραμμές, απέναντι στον Προμηθέα παίξαμε καλά ως ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Λιθουανού για τη νίκη της Ένωσης απέναντι στους Πατρινούς.

«Είναι εκ των αντιπάλων μας ο Προμηθέας σίγουρα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προστατέψουμε την έδρα μας, να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια. Αυτό έχει σημασία γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Αλλά ακόμα είμαστε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Η ΑΕΚ άφησε πίσω της τον κακό Οκτώβριο και έκλεισε τον Νοέμβριο με 7 νίκες σε 8 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό, όμως για τον αρχηγό της ομάδας «Δεν σημαίνει κάτι ξεχωριστό», όμως επεσήμανε, ωστόσο πρόσθεσε πως «αυτό όμως δείχνει πως γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Βρήκαμε τον ρυθμό μας, αλλά και τον τρόπο να κερδίζουμε ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Είμαστε χαρούμενοι γι αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο και την ίδια συνέπεια και στη συνέχεια της σεζόν».

«Μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι, βάζοντας τα ελεύθερα τρίποντα. Ειδικά εγώ θα πρέπει να βάζω τα ελεύθερα τρίποντα που παίρνω. Το γεγονός ότι στα τρίποντα έχουμε ένα ποσοστό που φτάνει τουλάχιστον στο 30-40% μας βοηθάει πάρα πολύ και τα αποτελέσματα έρχονται. Σίγουρα αν αυξήσουμε αυτά τα ποσοστά τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα», εξήγησε ο έμπειρος φόργουορντ.