ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Είναι γνωστό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μιλόγεβιτς”

Οι Σέρβοι τονίζουν ότι είναι πλέον πασιφανές ότι η Ένωση παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Τι ισχύει για Ολυμπιακό!

Τις τελευταίες μέρες είναι πολλά τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Σέρβου προπονητή στον Ερυθρό Αστέρα.

Το βράδυ της Παρασκευής όμως η ιστοσελίδα “Kurir” το πήγε ένα βήμα παρακάτω τονίζοντας ότι είναι θέμα χρόνου η αποχώρησή του. Παράλληλα στο ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδεχόμενο που συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες, το οποίο φέρνει τον Σέρβο στην Ελλάδα.

Επίσης οι Σέρβοι εκτός από τον Δικέφαλο εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό. Παράλληλα στο κόλπο φαίνεται να υπάρχουν και ομάδες από την Κίνα και τη Σαουδική Αραβία.

«Το γεγονός ότι Ολυμπιακός και ΑΕΚ θέλουν τον Μιλόγεβιτς δεν είναι μυστικό. Ωστόσο εκτός από τις ελληνικές ομάδες, υπάρχει ένας σύλλογος από την Κίνα και ένας από τη Σαουδική Αραβία που έχουν μπει στη μάχη για τον Μιλόγεβιτς. Το πρόβλημα στον Ερυθρό Αστέρα είναι η επιθυμία των ξένων συλλόγων να πάρουν τον Μιλόγεβιτς αυτό τον χειμώνα», τονίζει σχετικά το ρεπορτάζ, ενώ περιλαμβάνει και απάντηση του ίδιου του Μιλόγεβιτς σε ερώτηση για το μέλλον του κατά τη διάρκεια συνέντευξη Τύπου για το ματς που ακολουθεί: «Εγώ μπορώ να φύγω όποτε μου το ζητήσουν. Σε μια μέρα, σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο. Δεν θα είμαι πρόβλημα. Αν είμαι… ένοχος, είμαι ένοχος».