ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιλόγεβιτς: «Πάντα έχω την υποστήριξη της διοίκησης»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε σήμερα 29/11 στη Σερβία και απάντησε σε ερωτήσεις ως προς το μέλλον του. Κάτι που άφησε ανοιχτό ρίχνοντας ουσιαστικά το μπαλάκι στη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα!

Οι φήμες περί απομάκρυνσης του τεχνικού Βλάνταν Μιλόγεβιτς από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα αυξάνονται. Ο ίδιος μίλησε σήμερα στη Σερβία και είπε:

«Ειμαι πολύ περήφανος που ήρθε στον Ερυθρό Αστέρα. Ηρθα και μπορεί να φύγω όποτε μου πουν. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Πάντα έχω την υποστήριξη της διοίκησης και την ευχαριστώ γι’ αυτό. Μπορεί να φύγω αύριο, σε ένα μήνα, σε έναν χρόνο ή σε πέντε. Χαίρομαι που είμαι μέρος της ιστορίας αυτής της ομάδας από την πρώτη νίκη που έκανα. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια που ακούγονται. Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η παραίτηση δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο σκέψεις για κανέναν. Αν είμαι ένοχος. Είμαι ενοχος. Ας προχωρήσουμε. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Για μένα και τους παίκτες μου είναι πιο δύσκολο. Το παιχνίδι με την Μπάγερν τελείωσε, πάμε στο επόμενο. Είναι ένα άθλημα το ποδόσφαιρο».

Ενώ όσο για την ενδεχόμενη ανάληψη του πάγκου είτε της ΑΕΚ είτε του Ολυμπιακού πρόσθεσε: «Είμαι επικεντρωμένος στη δουλειά που έχω. Εχω πολλή δουλειά να κάνω. Δεν ξέρω πραγματικά αν είμαι ενδιαφέρουσα επιλογή γι’ αυτούς ή όχι. Στο κεφάλι μου είναι απλά ο Ερυθρός Αστέρας».