SUPERLEAGUE, ΕΛΛΑΔΑ

Χαριστέας: “Πολύ δυνατή ομάδα η ΑΕΚ”

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, έκανε το δικό του σχόλιο μετά την λήξη της αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας!

Πιο αναλυτικά ο παλαίμαχος άσος τόνισε στη NOVA τα παρακάτω!

«Ηρθαμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γι’ αυτό παίζει πάντα ο Αρης. Ολοι είδαν πως έχουμε δυνατή ομάδα, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Σήμερα, αν δεν ήταν ο ρέφερι που έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι θα φεύγαμε με τους τρεις βαθμούς.

Σήμερα φάνηκε πως η ελληνική διαιτησία έχει προβλήματα, αυτό συζήτησα και στην UEFA που ήμουν τις προηγούμενες ημέρες. Χάνουμε την ουσία του αθλήματος και αυτό φάνηκε. Χάνεται πολύτιμος χρόνος στο VAR, το οποίο δεν έχουμε μάθει να το χρησιμοποιούμε. Εκνευρίζει τους παίκτες, τον κόσμο και κάθε εβδομάδα κάνουμε βήματα πίσω.

Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μας, αν ήταν 50-50 οι διαιτητές θα φεύγαμε με τους τρεις βαθμούς από το ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και οι δηλώσεις μου ξεκαθαρίζω δεν έχουν να κάνουν καθόλου με την ομάδα της ΑΕΚ.

Οσοι είδαν σήμερα το παιχνίδι, είδαν τις φάσεις. Ας τις αναλύσουν και θα δουν πως σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής σταματάει το παιχνίδι σε κάθε φάση για τρία και τέσσερα λεπτά, τότε κάτι δεν πάει καλά».

Είπε ακόμα: «Πως να διαχειριστούν οι παίκτες μας αυτή την κατάσταση; Ξαναλέω ήμασταν καλύτεροι, ο διαιτητής όταν σου κόβει ρυθμό, τι να κάνει ο ποδοσφαιριστής; Ο διαιτητής χαλάει τον ρυθμό και αυτό δημιουργεί ερωτηματικά».