ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ!

Οι παίκτες του Κωστένογλου δεν σκέφτονται τίποτα άλλο, παρά μόνο τον τρόπο με τον οποίο θα κερδίσουν σήμερα (19:30, kitenimerosi.gr/ NOVASPORTS 1).

Επιστροφή στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Η Ένωση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την αυτοκτονία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος δεν επιτρέπεται να αφήσει άλλους βαθμούς. Όλα τα παιχνίδια χαρακτηρίζονται πολύ σημαντικά. Ακόμα ένα σήμερα, κόντρα στον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Όλοι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν ξεχάσει τα προηγούμενα αποτελέσματα και θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή. Αυτό θα γίνει με μια νίκη στο σημερινό παιχνίδι, με στόχο να μειώσει η ομάδα την απόσταση από την κορυφή.

Να θυμίσουμε ο Ολυμπιακός στραβοπάτησε στην Νέα Σμύρνη και πλέον έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου η ΑΕΚ θα έχει το βλέμμα της και μπορεί να μειώσει ακόμα πιο πολύ την διαφορά της από την κορυφή.

Ο Άρης από την πλευρά του έρχεται με πολύ καλή ψυχολογία στο ΟΑΚΑ. Έχοντας νέο προπονητή και προερχόμενοι από νίκη, όπως είναι λογικό οι Θεσσαλονικείς είναι σε καλή κατάσταση.

Την πολύ καλή κατάσταση των φιλοξενούμε ων πρέπει να σταματήσει η ΑΕΚ, η οποία σήμερα πρέπει να κυριαρχήσει. Στα Σπάτα όλη την εβδομάδα έγινε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ο Νίκος Κωστένογλου περιμένει να δει ενέργεια και προσήλωση στο πλάνο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ένωση έχει σημαντικές απουσίες. Ο “Πάτερ” δεν μπορεί να υπολογίζει τους Τσιγκρίνσκι-Κλωναρίδη, τον Κρίστιτσιτς ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, τον Ζεράλδες που είναι κλινήρης, τον Λιβάγια που είναι τιμωρημένος ενώ στην χθεσινή προπόνηση προέκυψε άλλο ένα πρόβλημα. Αυτό του Νίκλας Χουλτ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις.

Με τις παραπάνω απουσίες τα κουκιά για την ενδεκάδα είναι μετρημένα. Ο Νίκος Κωστένογλου προσανατολίζεται σε 4-2-3-1 με τον Μπάρκα στην εστία. Τον Μπακάκη και τον Λόπες στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ Βράνιες και Σβαρνας θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Σιμόες και Γαλανόπουλος θα αγωνιστούν στον άξονα. Στο δεξί φτερό θα βρίσκεται ο Ντανιέλε Βέρντε, σε ελεύθερο ρόλο ο Μάνταλος και μοναδικός προωθημένος ο Ολιβέιρα. Το μόνο ερωτηματικό αφορά την θέση του αριστερού εξτρέμ με τον Αλμπάνη να έχει πλεονέκτημα έναντι του Ντέλετιτς!