ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τρέμουν” τους Μάνταλο και Λιβάγια στον Παναθηναϊκό

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό πλησιάζει, με τους δύο προπονητές να ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την μεγάλη αναμέτρηση. Ωστόσο που έχει δώσει το περισσότερο βάρος ο Γιώργος Δώνης;

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Ένωση διαθέτει αρκετούς επιθετικούς οι οποίοι αν τους αφήσεις χώρο μπορούν πολύ εύκολα να σου κάνουν την ζημιά. Για τον προπονητή των πρασίνων αυτοί είναι οι Πέτρος Μάνταλος και Μάρκο Λιβάγια. Σε αυτά τα δυο πρόσωπα μάλιστα έχει επικεντρωθεί στις προπονήσεις του, θέλοντας να δώσει στους ποδοσφαιριστές του να καταλάβουν ότι θα πρέπει να υπάρχει ασφυκτικό πρέσινγκ πάνω σε αυτούς τους δύο, καθώς πρόκειται για παίχτες που φαντάζουν οι πιο ικανοί να κάνουν την ζημιά στο τριφύλλι.

Αξιοσημείωτες είναι μάλιστα και οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη για τους συγκεκριμένους παίχτες του Δικεφάλου: “Θα κάνω ειδική αναφορά στον Λιβάγια, διότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να κρίνει έναν αγώνα. Είναι από τους καλύτερους του ελληνικού πρωταθλήματος. Από τη δική μας πλευρά στο ανασταλτικό κομμάτι πρέπει να προσέξουμε τον Λιβάγια και την αριστερή πλευρά της ΑΕΚ. Θέλουμε τη μπάλα στα πόδια μας και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι”.