ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μεγάλο δίλημμα του Κωστένογλου

Ο Νίκος Κωστένογλου βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο ερωτηματικό ως προς τον τερματοφύλακα που θα αγωνισθεί στο ντέρμπι της Κυριακής!

Ο Βασίλης Μπάρκας έλειψε από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας καθώς ήταν τραυματίας. Πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και τίθεται κανονικά στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Μπάρκα κάτω από τα γκολπόστ της Ένωσης. Ο τελευταίος δεν τα πήγε άσχημα στα παιχνίδια που αγωνίσθηκε με κορυφαίο το ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ πλέον είναι μια μέρα πριν το ντέρμπι της Κυριακής και ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να κατασταλάξει στις επιλογές του ως προς την ενδεκάδα. Όπως φαίνεται, το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι αυτό για τη θέση του τερματοφύλακα. Στις υπόλοιπες θέσεις ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως θα παρατάξει την ομάδα με τους: Μπακάκη, Σβάρνα, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Μάνταλος, Λιβάγια και Ολιβέιρα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αποκλείεται να δούμε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής όπως τον Σιμάο αντί του Κρίστιτσιτς ή του Μπακάκη σε ρόλο κεντρικού αμυντικού με τον Παουλίνιο ψς δεξί μπακ.