Uncategorized

Οφόε: “Μου είχε επιβληθεί παράνομο πρόστιμο από τον Ολυμπιακό”

Στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, που δεν φαίνεται να του ξυπνά καλές αναμνήσεις, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- ο Οφόε σε συνέντευξή του σε Μέσο του Βελγίου.

Ο 30χρονος χαφ, ο οποίος πέρασε από τους «ερυθρόλευκους» τη σεζόν 2017-18, όντας ουσιαστικά ανενεργός στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στον Πειραιά.

«Για δύο μήνες έκανα ατομικές προπονήσεις, μαζί με έναν Βραζιλιάνο συμπαίκτη μου. Μία φορά την εβδομάδα κάναμε προπόνηση με μπάλα. Ήταν δύσκολο για μένα», δήλωσε ο νυν χαφ της Γάνδης και στη συνέχεια υποστήριξε: «

Πήρα στις 8 το πρωί ένα e-mail που μου έλεγε ότι έπρεπε να συναντηθώ με τον πρόεδρο στις 9, αλλά το είδα το e-mail αυτό στις 10. Μετά μου επιβλήθηκε ένα πρόστιμο 10.000 ευρώ. Ήταν ένα πρόστιμο που δεν προβλεπόταν και δεν νομίζω ότι ήταν σωστό και νόμιμο φυσικά. Μίλησα με τους ανθρώπους μου για το θέμα αυτό. Ήταν ένα οικονομικό θέμα που έπρεπε να ξεκαθαριστεί».

Επιπλέον, εξιστόρησε διάφορες εμπειρίες που έχει αποκομίσει από την επαγγελματική του καριέρα. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και ένα ματς των Πειραιωτών κόντρα στην Μπαρτσελόνα και προφανώς εννοεί την ήττα με 3-1 στο «Καμπ Νου».

«Το δυσκολότερο ματς της καριέρας μου ήταν στο Champions League ως παίκτης του Ολυμπιακού. Αντιμετωπίσαμε την Μπαρτσελόνα. Η συνεργασία του Μπουσκέτς με τον Ινιέστα ήταν καταστροφική. Συνέκλινε κι ο Μέσι συχνά. Δεν είχε καμία σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ, δεν είχε κάτι ξεχωριστό αυτή η ομάδα. Πέντε παίκτες επιτιθόντουσαν και άλλοι τόσοι αμυνόντουσαν. Η Μπαρτσελόνα ήταν σε άλλο επίπεδο. Έχω ακόμη μια ανάμνηση από τη Ρεάλ. Ποτέ δεν ζητάω να βγω φωτογραφία με κάποιον διάσημο, επειδή δεν θεωρώ ότι είναι σοβαρό. Ωστόσο, πριν από ένα ματς τη Ρεάλ έκανε μια εξαίρεση και ζήτησα να βγω φωτογραφία με τον Ζιντάν, διότι είμαι μεγάλος φαν του», δήλωσε ο Οφόε.

Πηγή: sport-fm.gr