ΑΕΚ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ, ΠΟΛΟ

Ρίχνεται στην “μάχη” του κυπέλλου κόντρα στον ΕΘνικό

Πρεμιέρα κάνει απόψε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ για την σεζόν 2019-20, απέναντι στον Ιωνικό όπου θα τον υποδεχτεί στην Γλυφάδα, στις 19:00, στο πλαίσιο της Α’Φάσης του Κυπέλλου.

Η Ένωση θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην δεύτερη μεγάλη διοργάνωση του ελληνικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης αφού θα αντιμετωπίσει μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας (Α1).

Όλοι στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο αναμένουν την στήριξη του κόσμου, που καλείται να σταθεί δίπλα στην ομάδα σ’αυτό το δύσκολο παιχνίδι για τις αρχές της σεζόν. Η διοίκηση όρισε γενική είσοδο με 5 ευρώ και εισιτήρια όποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί έξω από το κολυμβητήριο.

Ο Κωνσταντίνος Δάνδαλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, καθώς θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίχτες που θα ριχτούν στην “μάχη” για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους εξής: Στελλάτο, Μαυρωτά, Γιαννουρή, Δαβίλλα, Λύκαρη, Μυλωνάκη, Χατζηδάκη, Γρηγοριάδη, Ξενάκη, Κουρμελέ, Πετρόπουλο, Καψοκόλη, Τίγκα, Δερμιτζάκη.

Σε δηλώσεις του στο aekfc.gr, είπε:

“Αρχικά θέλω εκ μέρους όλων των παικτών να δώσω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αδαμάντιου που έφυγε τόσο άδικα. Κάπως έτσι αντιλαμβανόμαστε κάθε φορά πόσο ασήμαντα είναι όλα τα άλλα ζητήματα.

Όσον αφορά τον αυριανό αγώνα, πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι για την ΑΕΚ, καθώς είναι η πρώτη συμμετοχή της ομάδας πόλο στο Κύπελλο Ελλάδος. Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα με τεράστια παράδοση στο χώρο της υδατοσφαίρισης.

Από την πλευρά μας σαν ΑΕΚ, θα τα δώσουμε όλα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών όπως μόνο αυτός ξέρει και να δημιουργήσει μία φανταστική ατμόσφαιρα“.