Uncategorized

Με σύμμαχο το γεμάτο ΟΑΚΑ για την πρόκριση!

Η ομάδα χάντμπολ της Ένωσης θέλει να καταφέρει να ξεπεράσει την διαφορά του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στους 4 της Ευρώπης με την βοήθεια του κόσμου της! (15:00, kitenimerosi.gr)

Συγκεκριμένο στόχο έχει η ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι και θα τα δώσει όλα για να τον πετύχει. Οι Κιτρινόμαυροι καλούνται να καλύψουν την διαφορά 4 τερμάτων του πρώτου παιχνιδιού για να είναι αυτοί που θα πάρουν την πρόκριση. Ο επαναληπτικός για τα προημιτελικά της διοργάνωσης αναμένεται να ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι στην αίθουσα “Γ.Κασιμάτης” και οι παίκτες της ΑΕΚ θέλουν το δυναμικό παρών του κόσμου.

Δύο είναι τα σενάρια πρόκρισης για την ΑΕΚ. Νικώντας με 5 γκολ διαφορά και πάνω ή να καταφέρει να ισοφαρίσει την διαφορά του πρώτου αγώνα, αλλά οι Ρώσοι να μην καταφέρουν να βάλουν πάνω από 21 γκολ.

Ο Νίκος Γραμματικός δεν υπολογίζει στον Σελίμ Νταρσουλάντ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τον Γαρύφαλλο Μπάγιο, που αντιμετωπίζει και εκείνος πρόβλημα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση!