ΓΕΝΙΚΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΟΣΜΟΣ

Όλα τα ονόματα των πιθανών διαδόχων στη Μπάγερν

Όσα ονόματα ακούγονται αυτή τη στιγμή για τον διάδοχο του Νίκο Κόβατς στον πάγκο των Βαβαρών! 

Η Μπάγερν Μονάχου έλυσε τη συνεργασία με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας, Νίκο Κόβατς. Οι υποθέσεις και τα σενάρια λοιπόν για τον διάδοχο αυτού δίνουν και παίρνουν. Ονόματα με πείρα και χρόνια εργασίας σε μεγάλες ομάδες μέχρι και λύσεις με μεγάλο ρίσκο αλλά και πολλά θετικά.

Αρχικά, από τους ήδη καταξιωμένους στο χώρο, έχουν ακουστεί οι περιπτώσεις των Ζοσέ Μουρίνιο, Αρσέν Βενγκέρ και Μαξ Αλέγκρι. Βέβαια, έχουν πέσει στο τραπέζι και λύσεις προπονητών που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε ομάδα όπως αυτή του Τούχελ, του Ποτσετίνο αλλά και του Έρικ Τεν Χάαγκ.

Τα δύο ονόματα αυτών που δεν έχουν καταξιωθεί ακόμη στο χώρο αλλά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου είναι ο προπονητής στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ Τσάμπι Αλόνσο αλλά και ο Μίροσλαβ Κλόζε που προπονεί την ομάδα U17 της Μπάγερν.

Βέβαια, προς το παρόν έχει οριστεί ως υπηρεσιακός προπονητής ο Χάνσι Φλικ, βοηθός του Κόβατς, με σκοπό να γίνει όσο πιο καλή επιλογή του επόμενου τεχνικού στην ομάδα της Γερμανίας.