ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρήκε λύση για Μοράν ο Ίβιτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Ίβιτς βρήκε λύση με το θέμα του συμβολαίου του και ο Ισπανός μέσος αποχωρεί άμεσα από την ομάδα!

Ο Ίλια Ίβιτς έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά το πλάνο του για την ομάδα που θέλει ο ίδιος να χτίσει. Αυτό εκτός από μεταγραφές, προϋποθέτει και αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται.

Ένας από αυτούς είναι ο Έρικ Μοράν, για τον οποίο ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν κατάφερε να βρει λύση για να αποδεσμευθεί. Σύμφωνα με την “Live Sport” ο Ίλια Ίβιτς συμφώνησε με τον Ισπανό σε ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ.

Αποδεικνύεται ότι ο Ίβιτς γνωρίζει αρκετά καλά τους τρόπους που θα βοηθήσουν την ομάδα να γίνει καλύτερη.Ο Ισπανός χαφ ήταν μια ανοικτή πληγή το προηγούμενο διάστημα αφού δεν είχε βρεθεί λύση. Πλέον αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και η ομάδα θα ”κερδίσει” μισό εκατομμύριο ευρώ περίπου, που πιθανότατα θα χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση νέου παίκτη. Τα λεφτά που θα γλυτώσει η Ένωση είναι αυτά που δεν θα πληρώσει στον παίκτη, καθώς αν έμενε θα πλήρωνε όλη τη φετινή χρονιά αλλά και την επόμενη.