ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολος Νοέμβρης για την ΑΕΚ!

Ένα δύσκολο πρόγραμμα έχει να βγάλει εις πέρας η Ένωση τον Νοέμβριο, παίζοντας τέσσερις κρίσιμους αγώνες.

Μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ βρίσκεται στο -8 από την κορυφή της βαθμολογίας. Επιθυμία των κιτρινόμαυρων είναι να μην υπάρξει καμία απώλεια βαθμών στα επόμενα παιχνίδια, ευελπιστώντας σε γκέλες των αντιπάλων της. Ωστόσο, η Ένωση έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά της.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Super League 1 θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο (3/11 19:30). Η ομάδα του Περιστερίου δυσκολεύει πολύ τους κιτρινόμαυρους τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να μην έχει κάνει καλό ξεκίνημα τη φετινή χρονιά, ωστόσο δεν παύει να είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος.

Στη συνέχεια, για την 10η αγωνιστική, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ ως φιλοξενούμενη απέναντι στον Παναθηναϊκό (10/11). Μπορεί το τριφύλλι να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, βρισκόμενο στη 1οη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο πρόκειται για ένα αθηναϊκό ντέρμπι και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.

Για την 11η αγωνιστική, η Ένωση θα υποδεχθεί τον Άρη (24/11). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και εξαρχής στόχος της ήταν η είσοδος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ενώ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Κρήτη όπου θα φιλοξενηθεί από τον ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα βρίσκεται 3η στη βαθμολογία και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές.

Όπως φαίνεται, θα είναι ένας δύσκολος μήνας για τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι θέλουν να διατηρηθούν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.